Resultaten voor HOLLANDSE KOFFIELIKEUR

HOLLANDSE KOFFIELIKEUR
Hollands Genoegen 50CL Gall Gall.
Voor het eten, na het eten of in de mix: voor elk moment is er een lekkere likeur. Hollands Genoegen 50CL. Hollands Genoegen is een plezierig gezoete koffielikeur, gemaakt op basis van koffie, zachte pepermunt en pure chocolade. Het alcolholpercentage is slechts 149, %.
Likeuren 75 online te bestellen Voor 2200: besteld, morgen in huis! Gall Gall.
Bekende likeuren zijn Tia Maria koffielikeur, Kahlúa koffielikeur en Crème de Cacao chocoladelikeur. Creamlikeuren zijn likeuren op basis van room. Ze moeten niet verward worden met crèmelikeuren. Crèmelikeuren bevatten geen room en hebben meestal vruchten als basis, zoals Crème de Cassis bessenlikeur.
Hollandse Stroopwafel Likeur online kopen? Drankgigant.nl.
Hollandse Stroopwafel Likeur is een karamel kleurige likeur met volle smaak van Stroopwafels. Deze volle oud hollandse likeur ruikt erg vol en rijk en doet direct het water in de mond lopen. Veel gedronken bij de koffie of zelfs door de koffie.
Eghte Hollandsche koffielikeur kopen? DressMyWijn.nl.
Al de derde generatie meester distilleerder heeft dit familierecept gebruikt voor deze unieke koffielikeur die alle liefhebbers van koffie likeur kennen. De beste koffielikeur die je echt eens moet proeven.Van Hollandse bodem, een koffielikeur van Eghte, heerlijk voor tussendoor of na het eten.
Koffielikeur Hollands Genoegen in Geschenkdoos 70 Cl.
Home / Relatiegeschenken Koffielikeur Hollands Genoegen in Geschenkdoos 70 Cl. Hollandse koffielikeur Hollands Genoegen is een likorette, officiële benaming voor een drankje bij de koffie tot 15% alc. Je drinkt het echter wel als een echte koffielikeur, naast een kopje koffie.

Contacteer ons